Kalivi

Kalivi cosmetics

KALIVI Vitacell Cream

Код на продукта:  
40.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Крем с високо съдържание на бамбук,  съдържащ  70% силиций, с изразен стигащ  ефект. Екстракта от диня притежава силно изразено хидратиращо действие, подхранва клетките и съдейства за лифтинг ефект.
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Крем с високо съдържание на бамбук,  съдържащ  70% силиций, с изразен стигащ  ефект. Екстракта от диня притежава силно изразено хидратиращо действие, подхранва клетките и съдейства за лифтинг ефект. Съдържа повишено съдържание на N-ацетил цистеин ,който активно влияе на обменните процеси в кожата и препятства преждевременното и стареене.Той увеличава еластичността на кожата, намалява бръчките и стимулира клетъчната регенерация.

Начин на употреба:

Поставете върху добре почистена кожа малко количество крема и разнесете с леки масажни движения.Закупеният артикул след поръчка ще бъде приет и изпратен по куриер с наложен платеж. Безплатна доставка за поръчки над 30лв. до офис на спиди.
Купуването на артикули от отделен продавач не подлежи на възстановяване или за подмяна. Ако не сте доволни от вашият артикул, можете да го препродадете без комисионна. Артикулът ще бъде включен в покупната цена и ще бъде приспадната само таксата за обработка.