Kalivi

Kalivi cosmetics

KALIVI Repair face serum

Код на продукта:  
40.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Серум с високо съдържание на витамин А, С, Сентела Азиатика, екстракт от Квебрахо и Арбутин, способстващ за намаляване на пигментните петна.  Серума стимулира продукцията на колаген и клетъчната регенерация. Повишава еластичността на кожата, намалява бръчките и осигурява висока хидратация.
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Серум с високо съдържание на витамин А, С, Сентела Азиатика, екстракт от Квебрахо и Арбутин, способстващ за намаляване на пигментните петна.  Серума стимулира продукцията на колаген и клетъчната регенерация. Повишава еластичността на кожата, намалява бръчките и осигурява висока хидратация.

Начин на употреба:

Поставете върху добре почистена кожа малко количество серум и разнесете с леки масажни движения.Закупеният артикул след поръчка ще бъде приет и изпратен по куриер с наложен платеж. Безплатна доставка за поръчки над 30лв. до офис на спиди.
Купуването на артикули от отделен продавач не подлежи на възстановяване или за подмяна. Ако не сте доволни от вашият артикул, можете да го препродадете без комисионна. Артикулът ще бъде включен в покупната цена и ще бъде приспадната само таксата за обработка.