Kalivi

Kalivi cosmetics

Firming Neck Serum

Код на продукта:  
40.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Хидратиращ, натурален серум против бръчки,Серумът  съдържа пептида Progeline ™, състоящ се от три аминокиселини.  Той има способността да се потиска синтезата на токсичния протеин на стареенето - прогерин.
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Хидратиращ, натурален серум против бръчки,Серумът  съдържа пептида Progeline ™, състоящ се от три аминокиселини.  Той има способността да се потиска синтезата на токсичния протеин на стареенето - прогерин. Установено е ,че с възрастта нормалните клетки на здравите хора започват да произвеждат прогерин с остаряването  количеството му се увеличава и се натрупва. Натрупването на прогерин причинява увреждане на ДНК и води до преждевременни възрастови промени. В резултат на това кожата става суха  и губи плътността и еластичността си. Появяват  се бръчките. Пептидът Progeline може да предотврати този нежелан процес.

Серума стимулира хидратацията и клетъчната регенерация на деликатната зона около шията. Подобрява еластичността и спомага за предотвратяване на нежеланите ефекти на възрастта.

Употреба:
Нанесете малко количество  Kalivi Serum, сутрин и вечер,  върху шията с леки движения до пълното абсорбиране.Закупеният артикул след поръчка ще бъде приет и изпратен по куриер с наложен платеж. Безплатна доставка за поръчки над 30лв. до офис на спиди.
Купуването на артикули от отделен продавач не подлежи на възстановяване или за подмяна. Ако не сте доволни от вашият артикул, можете да го препродадете без комисионна. Артикулът ще бъде включен в покупната цена и ще бъде приспадната само таксата за обработка.