Amrita Laboratory

Armita Laboratory

Регенерираща маска за лице

Код на продукта:  
1.20 лв.

Крайна цена с ДДС:С витамини

Маската е идеално средство за възстановяване на здравият и свеж вид на кожата. Фактори като умора и стрес често оставят следи върху кожата и предизвикват преждевременното и стареене.

За възстановяване на вредата от тях се изисква постоянство и всекидневни грижи.Маската внася в епидермиса жизнено необходимите витамини -  A, H , F и E подбрани и групирани в специална формула.

За всеки тип кожа

Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Маската е идеално средство за възстановяване на здравият и свеж вид на кожата. Фактори като умора и стрес често оставят следи върху кожата и предизвикват преждевременното и стареене.

За възстановяване на вредата от тях се изисква постоянство и всекидневни грижи.Маската внася в епидермиса жизнено необходимите витамини -  A, H , F и E подбрани и групирани в специална формула. Витамин Н стимулира синтеза на колаген, витамин Е е един от най- важните природни антиоксиданти действащ като защитна бариера на клетките срещу слънчевата радиация. Витамин F е незаменима аминокиселина стимулираща регенерацията на кожата. Редовната употреба на маската поддържа естественият процес на регенериране на кожата като й подпомага да възстанови своята еластичност и свежест.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Нанесете тънък  слой от маската върху лицето и шията напълно почистени от грим. Оставете я да действа продължение на цяла нощ, а сутринта тонизирайте лицето с подходящ  лосион AMRITA.

  •    За нормална кожа използвайте маската един път седмично .
  •    За  суха и много суха кожа  използвайте маската два  път седмично.

 НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ:
Да се съхранява на сухо , защитено от пряка слънчева светлина място в оригиналната си опаковка , при температура 5-25 оС. След отваряне маската да се съхранява в хладилник не повече от 5 дни.Закупеният артикул след поръчка ще бъде приет и изпратен по куриер с наложен платеж. Безплатна доставка за поръчки над 30лв. до офис на спиди.
Купуването на артикули от отделен продавач не подлежи на възстановяване или за подмяна. Ако не сте доволни от вашият артикул, можете да го препродадете без комисионна. Артикулът ще бъде включен в покупната цена и ще бъде приспадната само таксата за обработка.