Amrita Laboratory

Armita Laboratory

Нощна подхранваща крем-маска за лице

Код на продукта:  
1.20 лв.

Крайна цена с ДДС:С колаген  

Създадената в лаборатория  AMRITA  маска възстановява кожата от  вредното въздействие на времевите и атмосферни фактори и възвръща добрият и вид.Наличието на хидролизиран колаген  спомага за поддържане на водният баланс и подобрява еластичността и фибрилизацията на кожата.

За суха и много суха кожа 

Е  10 ml

Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Вашата кожа е хубава и жизнена , но тя е подложена на многобройни вътрешни и външни въздействия, замърсявания дължащи се на промени в климата, слънчеви лъчи и стрес. Всички тези фактори допринасят за ускореното и стареене.

Създадената в лаборатория AMRITA маска възстановява кожата от вредното въздействие на времевите и атмосферни фактори и възвръща добрият и вид.Наличието на хидролизиран колаген спомага за поддържане на водният баланс и подобрява еластичността и фибрилизацията на кожата.

НАЧИН НА УПОТРЕБА :
Нанесете тънък слой от маската върху лицето и шията. Оставете я да действа продължение на цяла нощ, а сутринта тонизирайте лицето с подходящ лосион AMRITA.

  • За нормална кожа използвайте маската един път седмично .
  • За суха и много суха кожа използвайте маската два път седмично.

НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ :
Да се съхранява на сухо , защитено от пряка слънчева светлина място в оригиналната си опаковка при температура 5-25 оС. След отваряне маската да се съхранява в хладилник не повече от 5 дни.Закупеният артикул след поръчка ще бъде приет и изпратен по куриер с наложен платеж. Безплатна доставка за поръчки над 30лв. до офис на спиди.
Купуването на артикули от отделен продавач не подлежи на възстановяване или за подмяна. Ако не сте доволни от вашият артикул, можете да го препродадете без комисионна. Артикулът ще бъде включен в покупната цена и ще бъде приспадната само таксата за обработка.