Amrita Laboratory

Armita Laboratory

Нощна подхранваща крем-маска за лице

Код на продукта:  
1.20 лв.

Крайна цена с ДДС:С морски водорасли

Създадената в лаборатория  AMRITA  маска действа ефикасно срещу вредното влияние на тези фактори и възвръща добрия й вид и състояние. Наличието на екстракт от морски водорасли и  хлорофил в комбинация с медни йони спомагат за поддържане на водният баланс и подобряване на фибрилизацията на кожата. Маската възстановява здравината и динамиката и я поддържа  млада и жизнена.

За нормална и суха кожа 

Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Кожата е най-големият човешки орган.Тя е подложена на многобройни външни и вътрешни въздействия – замърсявания, промени в климата, слънчеви лъчи, стрес и др. Всички тези фактори допринасят за ускореното й остаряване.

Създадената в лаборатория AMRITA маска действа ефикасно срещу вредното влияние на тези фактори и възвръща добрия й вид и състояние. Наличието на екстракт от морски водорасли и хлорофил в комбинация с медни йони спомагат за поддържане на водният баланс и подобряване на фибрилизацията на кожата. Маската възстановява здравината и динамиката и я поддържа млада и жизнена.

НАЧИН НА УПОТРЕБА :
Нанесете тънък слой от маската върху лицето и шията напълно почистени от грим. Оставете я да действа продължение на цяла нощ, а сутринта тонизирайте лицето с подходящ лосион AMRITA.

За нормална кожа използвайте маската един път седмично .

За суха и много суха кожа използвайте маската два път седмично.

НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ :
Да се съхранява на сухо , защитено от пряка слънчева светлина място в оригиналната си опаковка при температура 5-25 оС. След отваряне маската да се съхранява в хладилник не повече от 5 дни.Закупеният артикул след поръчка ще бъде приет и изпратен по куриер с наложен платеж. Безплатна доставка за поръчки над 30лв. до офис на спиди.
Купуването на артикули от отделен продавач не подлежи на възстановяване или за подмяна. Ако не сте доволни от вашият артикул, можете да го препродадете без комисионна. Артикулът ще бъде включен в покупната цена и ще бъде приспадната само таксата за обработка.