За нас

 

Лаборатория Ferrocell Cosmetic е създадена през 1995 г., "Тя е основана от научни работници и експерти в областта на крио-биологията и биохимията, " Ferrocell Cosmetic " притежава редица патенти и прилага оригинално ноу-хау за извличане и производство на активните субстанции влагани в продуктите. Напълно в унисон със съвременната козметология и здравно-регулаторни изисквания, продуктовата гама на Амрита е съставена на базата на натурални вещества и природни активни съставки.

 

" Ferrocell Cosmetic " разработва отделни продукти за професионална употреба, групирани в терапии за третиране на различни видове кожа и кожни проблеми. Тези терапии са създадени специално за прилагане в козметични салони и спа центрове, и като допълнителни компоненти в дерматологията, където комплексното въздействие на различните продукти способства за трайното и ефикасно възстановяване и дългогодишно поддържане на отличния тонус и здраве на кожата.

 

Комбинацията от високо качество на продуктите и цени, съобразени с изискванията на потребителя, утвърди компанията трайно на козметичния пазар . От 2005 г. В сътрудничество с канадски специалисти, беше разработена серията PROFESSIONAL. Тази серия е метод за грижа за тялото вдъхновен от SPA центровете,широко разпостранени в Азия , СаЩ и Канада, свят в който са съчетани естетиката на тялото и релаксът , за доброто сестояние на тялото и духът.