Kalivi

Kalivi cosmetics

Дневен Хидратиращ Крем SPF 20

Код на продукта:  
24.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Слънцезащитен крем SPF 20 е иновативен слънцезащитен продукт за лице, специално разработен на основата на минерални филтри за защита на причинени от слънцето увреждания и пигментни петна.

Тази иновативна формула съдържа комбинация от карбохидрати които се свързват  с водата в кожата и намаляват нейната загуба.
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Слънцезащитен крем SPF 20 е иновативен слънцезащитен продукт за лице, специално разработен на основата на минерални филтри за защита на причинени от слънцето увреждания и пигментни петна.

Тази иновативна формула съдържа комбинация от карбохидрати които се свързват  с водата в кожата и намаляват нейната загуба.

Клетъчната защита се  осигурява   от активната съставка GLUTATION  – мощен антиоксидант, който защитава клетките на кожата от увреждания, причинени от свободните радикали.

Начин на употреба:

Кремът е подходящ за ежедневна употреба.

Нанасяйте сутрин след предстоящо излагане
на слънце.Закупеният артикул след поръчка ще бъде приет и изпратен по куриер с наложен платеж. Безплатна доставка за поръчки над 30лв. до офис на спиди.
Купуването на артикули от отделен продавач не подлежи на възстановяване или за подмяна. Ако не сте доволни от вашият артикул, можете да го препродадете без комисионна. Артикулът ще бъде включен в покупната цена и ще бъде приспадната само таксата за обработка.